Leave Your Message
0102
запознајте не

Нашите силни страни

Ние се придржуваме до фокусираноста кон клиентите, квалитетот како наш живот, технологијата како наша движечка сила, талентот како наша основа и општествената одговорност како наша насока, постојано стремејќи се кон извонредноста.
запознајте не

Нашата опрема

Ние сме професионално претпријатие кое произведува силиконска хартија. Нашите производи се широко користени во различни области, обезбедувајќи им на клиентите ефикасни, удобни и еколошки решенија.
За нас
01

ЗА НАСРунхуа

Ние сме професионално претпријатие кое произведува силиконска хартија. Нашите производи се широко користени во различни области, обезбедувајќи им на клиентите ефикасни, удобни и еколошки решенија. Нашата мисија е да создадеме вредност за клиентите, да придонесеме за општеството, да обезбедиме развој за вработените и да поставиме репер за индустријата. Нашата визија е да станеме лидер во индустријата за силиконска маслена хартија, да изградиме меѓународно познат бренд и да ги водиме технолошките иновации и развојот на пазарот на силиконската маслена хартија. Нашите вредности се интегритет, иновативност, соработка и win-win.
Гледај Повеќе
1690 година
Години
Основана во
33
+
Земји и региони извознички
8350
м2
Површина на подот на фабриката
50
+
Сертификат за автентикација

сертификат

Сертификат
Сертификат 1
Сертификат 2
Сертификат 3
01

Прашање за ценовник

За прашања за нашите производи или ценовник, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе стапиме во контакт во рок од 24 часа.

Прашај сега

РунхуаПоследни вести

010203
запознајте не

Проектни случаи

Ние сме професионално претпријатие кое произведува силиконска хартија. Нашите производи се широко користени во различни области, обезбедувајќи им на клиентите ефикасни, удобни и еколошки решенија.

Процес на работа

Процес на работа
Процес на работа 2
Процес на работа 3
Процес на работа 4
Процес на работа 5
Процес на работа 6
Процес на работа 7
Процес на работа