Leave Your Message
0102
njihuni me ne

Pikat tona të forta

Ne i përmbahemi përqendrimit të klientit, cilësisë si jeta jonë, teknologjisë si forca jonë shtytëse, talentit si themeli ynë dhe përgjegjësisë sociale si udhëzimit tonë, duke ndjekur vazhdimisht përsosmërinë.
njihuni me ne

Pajisjet tona

Ne jemi një ndërmarrje profesionale që prodhon letër silikoni. Produktet tona përdoren gjerësisht në fusha të ndryshme, duke u ofruar klientëve zgjidhje efikase, të përshtatshme dhe miqësore me mjedisin.
Rreth Nesh
01

PËR NERunhua

Ne jemi një ndërmarrje profesionale që prodhon letër silikoni. Produktet tona përdoren gjerësisht në fusha të ndryshme, duke u ofruar klientëve zgjidhje efikase, të përshtatshme dhe miqësore me mjedisin. Misioni ynë është të krijojmë vlerë për klientët, të kontribuojmë në shoqëri, të ofrojmë zhvillim për punonjësit dhe të vendosim një pikë referimi për industrinë. Vizioni ynë është të bëhemi lider në industrinë e letrës me vaj silikoni, të ndërtojmë një markë të njohur ndërkombëtarisht dhe të udhëheqim inovacionin teknologjik dhe zhvillimin e tregut të letrës me vaj silikoni. Vlerat tona janë integriteti, inovacioni, bashkëpunimi dhe fitorja.
shikoni më shumë
1690
vite
E themeluar në
33
+
Vendet dhe rajonet eksportuese
8350
m2
Sipërfaqja e dyshemesë së fabrikës
50
+
Certifikata e vërtetimit

certifikatë

Certifikata
Certifikata 1
Certifikata 2
Certifikata 3
01

Kërkim për Çmimtari

Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.

Hetim Tani
njihuni me ne

Rastet e projektit

Ne jemi një ndërmarrje profesionale që prodhon letër silikoni. Produktet tona përdoren gjerësisht në fusha të ndryshme, duke u ofruar klientëve zgjidhje efikase, të përshtatshme dhe miqësore me mjedisin.

Procesi i funksionimit

Procesi i operimit
Procesi i funksionimit 2
Procesi i funksionimit 3
Procesi i funksionimit 4
Procesi i funksionimit 5
Procesi i funksionimit 6
Procesi i funksionimit 7
Procesi i operimit